Utan sadel och rött på Ninya idag <3

Idag blev det ett rött pass utan sadel på Ninya :)
 
Skrittade fram ute på vägen och en sväng i skogen innan jag började rida i paddocken. Tyckte det var ganska trevligt tryck i Ninya med tanke på värmen och överlag så kändes passet riktigt bra. Framför allt för att vi var ganska överens med varandra hela tiden och trots att hon kändes väldigt ojämn i början släppte det efter hyfsat snabbt. Red bara 40 minuter för att hon började kännas lite trött och hon fick ju röra sig/arbeta rätt rejält igår dessutom. Fina gris <3
 
Speciellt skänkelvikningarna kändes riktigt bra på slutet, och lyckades behålla trycket bra i traven - vilket brukar vara svårt då Ninya tycker det blir lite långtråkigt efter en stund i samma gångart och blir lite mattare då. Och skänkelvikningar tycker hon är riktigt jobbigt med x)
Martina var snäll och följde med så det blev både film och bilder^^
 
FILM från passet^^ (Inte det bästa ur passet, men inte sämsta heller...)
 
 
Och bildbooomb som vanligt (A)
 
Skänkelvikning (Lägg märke till att jag tittar upp! brukar alltid titta ner typ^^) (Ignorera dock att jag ser drogad ut)
 
Glad xD (Trav framåt efter skänkelvikningen)
 
Skänkelvikning åt andra hållet^^
 
Skritt
 
Trav
 
Trav - Trav - Trav (utåtböjd på volt)
      
 
Böjer utåt på volt i trav för att tvinga in hennes högra bakben på plats^^
 
Trav :)
 
Galopp
 
Bom^^
 
Trav^^
 
Trav :D
 
Trav :D
 
Galopperar över bom - Trav - Galopp
    
 
Trav
 
Trav :D
 
Galopp <3
 
Galopp (länger ut innertygeln)
 
Galopp (mot bom^^)
 
Trav :)
 
Skritt :D
 
Galoppökning <3 x)
 
Skänkelvikning
 
Berömmer i skänkelvikning x)
 
Trav
 
Trav
 
Trav :)
 
Hon tuggade ganska mycket idag, hon tuggar olika mycket olika pass - men jag har inte mer i handen de gånger hon tuggar mycket än vad jag har i vanliga fall, så jag tror/hoppas inte det beror på att jag är hård i handen. Snarare känns det som att hon tuggar mer då hon är riktigt "på" utan att vara mer i handen, oftast när hon dessutom jobbar bra. Säker är jag ju dock inte, men det är den känslan jag fått hittills.
 
I vilket fall så tänkte jag bara skriva det så ni inte tror hon springer runt och gapar hela tiden för att jag sliter i henne eller så x)